Erkend Yogaleraar

Als erkend yogaleraar met meer dan 8 jaar opleiding, bied ik kwalitatief onderricht in yoga, relaxatie & meditatie aan voor jong & oud. Voor wie op zoek is naar een sterk, stabiel en soepel lichaam en dezelfde kwaliteiten nastreeft in de geest.

Je krijgt les vanuit 2 grote, authentieke tradities:

  1. Relaxatie en Meditatie volgens de 5000 jaar oude traditie van de Himâlaya’s. Ik ben in deze traditie geïnitieerd in 2017 door Swâmî Mâ Râdha Bharatî en vervolmaak me nog steeds via jaarlijkse bijscholingen in deze traditie.
  2. Âsana en Prânâyâma volgens de viniyoga traditie van Shrî Krishnâmachârya. De term Viniyoga komt uit het geschrift “Yoga Rahasya” van Shrî Nâthamuni (900 A.D). Uit deze familie stamt Krishnâmachârya, één van de meest invloedrijke yogaleraars ooit. Hij was ook âyurvedisch leraar. Enkele van zijn studenten zijn: Indra Devi, K. Pattabhi Jois (Ashtanga Yoga), B.K.S. Iyengar (Iyengar Yoga) en T.K.V. Desikachar, Krishnâmachârya's zoon.*

Ik ben geschoold in de technische grondvesten en filosofie van yoga, in anatomie van het bewegingsapparaat, in de algemene fysiologie en haar toepassing in yoga, in de technieken van prânâyâma, mudrâ, diepe relaxatie, meditatie en in Stilte.

Klik op de links voor meer info over onderstaande cursussen:

  • WEKELIJKSE LESSEN IN COMPLETE YOGA (half of volledig schooljaar)
  • JAARTRAJECT YOGA STUDIEGROEP voor wie verder wenst te gaan dan de wekelijkse lessen, diepe studie van de chakra's
  • 5 LESSEN LEREN ONTSPANNEN & PRÂNISCH ADEMEN - anders omgaan met spanning, bijzondere adem- en relaxatietechnieken
  • 6 LESSEN DIEP LEREN MEDITEREN - GEVORDERDE ZITMEDITATIE voor de serieuze geïnteresseerden in meditatie, traditie Himâlaya's
  • STILTEDAGEN - kom tot ervaring in stilte volgens 2 grote tradities, 1 dag, 2 dagen, 3 dagen of 5 dagen
  • 5 JARIGE OPLEIDING TOT ERKEND YOGALERAAR
  • wie zich in yoga interesseert, verdiept zich best ook in âyurveda en omgekeerd