Behandelingen

Naast Erkend yogaleraar en Âyurvedic technician® ben ik opgeleid in Reiki. (Reiki & Seichem Master Teacher) en geschoold in het Siberisch Sjamanisme.  Energetisch werk omvat technieken die inwerken op het subtiele lichaam.  Dit subtiele lichaam is rechtstreeks verbonden met het fysieke, emotionele en mentale lichaam. 


Yoga

  • Degelijk aangeleerde yogische technieken van âsana, prânâyâma, mudrâ, mantra en meditatie werken diep in op zowel lichaam, geest, emoties als op de chakra's, de nâdi's en op prâna. Klik hier voor privébegeleiding.


Âyurveda

  • Systemen zoals reflexologie, acupunctuur of acupressuur veronderstellen dat het lichaam een netwerk is van energiebanen die we kunnen beïnvloeden. Âyurveda gebruikt zowel de hierboven vermelde yogische technieken als de marmapunt/abhyangamassage om de prânastromen, en de nâdi's en chakra's te beïnvloeden. Een aanrader!


Siberisch Sjamanisme


Reiki


Handposities (mudrâ's) verzegelen energie in het lichaam en beïnvloeden de prânastromen.  Ik tracht zichtbaar te maken wat onzichtbaar was, te laten stromen wat geblokkeerd was en te openen datgene waar de tijd rijp voor is.

.