Behandelingen

Op de pagina privébegeleiding kan u lezen wat een naturopaat is en hoe er te werk wordt gegaan.

Onderstaande behandelingen kunnen los geboekt worden.
Overweeg echter om u ook te laten begeleiden voor het meest optimale resultaat.


 • Âyurvedische drukpunt/abhyangamassage
  Deze wordt ingezet om disbalans op fysiek, emotioneel en energetisch vlak te corrigeren. Het hele lichaam wordt behandeld en de geest. Een behandeling is compleet in elke betekenis van het woord en duurt 1u45min (prijs 108€). Zie deze link voor uitgebreide info.
  Advies: elke 2 (chronische problemen) à 4 weken (preventief).

 • Orgaanmassage
  Er wordt gesteld dat emotionele spanning zich in eerste instantie zet op de organen. Van hieruit reist deze verder naar het spierstelsel waar deze voor fysieke spanningen kan zorgen. De orgaanmassage wordt reeds duizenden jaren gebruikt in China en kan bijdragen tot een lang en gezond leven. De massage van de interne organen die ik geef, komt uit Siberië (zie ook andere Siberische healings) waar men vele ziekten geneest volgens deze methode. Orgaanmassage werkt diep in op zowel het fysieke als emotionele lichaam en kan grote veranderingen op gang brengen. (1u= 55€)
  Advies: eens per maand

 • Energetische Healing

  Energetisch werk omvat technieken die inwerken op het subtiele lichaam. Dit subtiele lichaam is rechtstreeks verbonden met het fysieke, emotionele en mentale lichaam.

  • Reiki.
   Lees hier wat Reiki is en hoe het werkt. U vindt daar ook de info over de cursussen Reiki I, II, III.
   Bij een reikibehandeling treedt de beoefenaar op als tussenpersoon voor het doorgeven van levensenergie aan de ontvanger. Deze vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger en zet in gang wat nodig is. De doorgegeven energie zou een voedende en harmoniserende werking hebben op prâna en op de nâdî's en chakra's. Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en ter versterking van de gezondheid, de innerlijke rust en het algehele welbevinden.  Een behandeling verloopt sereen en wordt liggend gegeven bovenop de kleren. (1u= 55€)
   Advies: eens per maand en minstens 2 weken na bv. een osteopathie behandeling of âyurvedische behandeling

  • Ilahinoor.

   Ilahinoor is een Arabisch woord dat ´goddelijk licht´ betekent. Het kent zijn oorsprong in het oude Egypte (en de Sufitraditie). Deze mysterieschool is verbonden met diverse oude inwijdingspraktijken uit het Oude Egypte (afbeeldingen helende handposities tempel Abydos) van Akhenaton. De healingstechniek werd gebruikt om bewustzijn in het lichaam te verankeren en ascensie of een proces van ontwaken op gang te brengen. We gaan als mens van een leven in dualiteit en afgescheidenheid naar een bewust leven in verbinding. Met alle lagen van onszelf, ons mentaal, emotioneel en fysiek lichaam, maar ook met de ander, de natuur, de wereld. Sri Aurobindo verwees naar deze ontwaakte staat als "the divine human" of de goddelijke mens. Ilahinoor wordt ervaren als een activatie van het bewustzijn dat alles doordringt, alles omringt, en alles verbindt. Via handoplegging worden verschillende drukpunten verbonden; oa. ook specifieke punten waar we trauma stockeren en angst. Hierdoor kunnen patronen losgemaakt worden en komt er diepe ontspanning en innerlijke rust. Er wordt een brug gecreëerd tussen het onderbewustzijn, het bewustzijn en het hogere bewustzijn. Het potentieel om lichaam, geest, hart en ziel te verbinden en te helen, wordt vrijgemaakt. Ik ben in 2013 geïnitieerd in deze methode. In 2020 volgde ik nog een vervolmaking bij mijn Indische leraar.
   Een behandeling verloopt sereen en wordt zittend gegeven bovenop de kleren. (1u= 55€)
   Advies: eens per maand en minstens 2 weken na bv. een osteopathie behandeling of âyurvedische behandeling


  • Sjamanistische healing.
   Zie deze link voor een overzicht.