Kennismaking

Kwalitatieve overdracht vanuit oude tradities


Sinds 2010 inspireer ik mensen in levenswijzen die het algemeen welzijn bevorderen. Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel fysiek als mentaal en ook op vlak van relaties goed met een persoon gaat en dat er welbevinden is, wat vertaald kan worden als geluk.


  In al mijn begeleidingsvormen heb ik getracht naar de Bron van oude tradities terug te gaan.  Ik werd jarenlang geschoold (+15 jaar) zowel door binnenlandse als buitenlandse leraren. Dit onderricht geef ik door zonder aan de authentieke technieken iets te veranderen.   Wees van harte welkom wanneer je je geroepen voelt om een pad van persoonlijke groei of heling te bewandelen.

   Een pad van zelfverantwoordelijkheid, wetende dat alles begint in jou en je onnoemelijk krachtig bent om voor jezelf en de wereld een verschil te maken.


   Sofie Van Mensel °21-06-1980

   Per-Neser bestaat sinds 2010.

   De naam is Oud Egyptisch en betekent het Heiligdom van het Vuur. In het Oude-Egypte waren er 2 heilige plaatsen: Per-wer ("Great House") dat behoorde tot Boven Egypte en Per-nu (of Per-neser: "Flame House") het heiligdom van Beneden Egypte. Per-wer stond symbool voor de hemel en goddelijkheid; Per-neser daarentegen was de verblijfplaats van de goden. Het staat symbool voor wederopstanding of Wedergeboorte en de Vernieuwing van het Leven.