Training voor hulpverleners

Training voor Hulpverleners

"Vele mensen zijn onrustig, uitgeput of in disbalans en ervaren lijden; psychisch, fysisch en/of spiritueel. Lijden, onrust of ziekte ontstaat wanneer we afgescheiden zijn. Van onszelf, onze adem, ons lichaam, ons gevoel, maar ook wanneer we afgescheiden zijn van de Natuur, de Ander, het Universum.
De Verbinding weer herstellen in alle lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) brengt transformatie op gang. Een proces van ontwaken.
Dit kent verschillende stadia."

TrainingOok hulpverleners kunnen bij mij terecht voor training of ondersteuning op-maat wanneer ze meer holistisch wensen te werken in de begeleiding van hun cliënten. Of wanneer zij zelf op zoek zijn naar zelfzorg of verinnerlijking.


Ik heb +10 jaar praktijkervaring als

  • Erkend Naturopaat
  • Âyurvedic Technician®
  • Erkend Yogaleraar
  • Stress- en Mindfulnesscoach


De eerste 10 jaar van mijn praktijk ondersteunde ik vooral cliënten met burnout, cvs, fibromyalgie, spasmofilie en spanningsgerelateerde klachten.


Ik ben ook jaren werkzaam geweest in het dagelijks bestuur, de raad van bestuur & toetredingscommissie van Naturopathica.

Wettig erkende beroepsvereniging voor hulpverleners die werken met complementaire methodes in hulpverlening.

Wanneer u zich op termijn bv. ook zou willen vestigen als naturopaat, kan ik u steeds informeren rond de voorwaarden en valkuilen.Begeleiding


Met valkuilen bedoel ik dat werken met mensen vanuit het hart (en/of met de handen) een proces is dat de nodige zelfzorg vraagt.

Vele goede hulpverleners verliezen zich in hun passie om mensen te helpen en blijven in het slechtste geval opgebrand of overprikkeld achter.


Ik help je vanuit Per-Neser (het Heiligdom van het Innerlijke Vuur) te waken over jouw innerlijke vlam, om vanuit je passie het beste van jezelf te geven én tegelijk verbonden, stil en in balans te blijven. Dit via begeleiding op maat.


Ook kan ik je ter plekke, vanuit een samenwerkingverband, ondersteunen bij bepaalde cliënten of doelgroepen waar je zelf minder ervaring mee hebt.


Zorgen voor mekaar werd een belangrijk motto in 2020-2021.


Hoe kan ik voor jou zorgen, of je helpen meer aanvullend te zorgen voor je eigen cliënten/patiënten?