Kennismaking Per-Neser

Per-Neser

Kwalitatieve overdracht vanuit oude tradities

BACK TO THE SOURCE


Sinds 2010 inspireer ik vanuit mijn privé praktijk en cursuscentrum in levenswijzen die de innerlijke rust, de persoonlijke (energie)kracht en de verbinding voeden.


In al mijn begeleidingsvormen heb ik getracht naar de Bron/Kern van oude tradities terug te gaan. Ik werd jarenlang intensief geschoold en op mijn beurt geef ik dit onderricht ook door vanuit de essentie, zonder aan de authentieke technieken iets te veranderen.


Kom kennis maken met relaxatie, yoga & meditatie vanuit 2 grote tradities. Ontdek de 5000 jaar oude geneeskunst âyurveda. Ga de diepte in met de oeroude wijsheid en healing van het sjamanisme. Of bewandel het pad van het bijzondere, sacrale reiki.


Graag inspireer ik je terug naar jouw Bron of Kern!


Elk traject in groep wordt met hart en ziel gegeven.
Idem voor de individuele sessies en behandelingen.


Ik werk vanuit een grote dienstbaarheid en openheid en  geef door wat ik ken, zodat jong en oud preventief kan werken aan het behouden van de levenskwaliteit of deze kan herstellen waar uit balans.


Ook hulpverleners kunnen bij mij terecht voor training of ondersteuning wanneer ze meer holistisch wensen te werken in de begeleiding van hun cliënten of groepen. Of wanneer zij zelf op zoek zijn naar meer zelfzorg of verbinding.

Evolutie praktijk & cursuscentrum

11 JAAR PER-NESER


In 2010 behaalde ik mijn erkenning als naturopaat. Hier leest u wat een naturopaat is en doet. Ik startte mijn praktijk als Âyurvedic Technican® en Stress-& Mindfulnesscoach en ondersteunde de eerste jaren vooral mensen met burnout, fibromyalgie, spasmofilie, cvs en spanningsgerelateerde klachten richting revalidatie.

In 2014 behaalde ik na 5 jaar opleiding ook mijn diploma Erkend Yogaleraar. De zaal werd gebouwd en ik begon  groepscursussen te geven voor al mijn begeleidingsvormen.

Ik bleef me bijscholen. In 2016 tot HSP Coach en datzelfde jaar ging ik, op uitnodiging van mijn eigen ziel, in de leer bij een authentieke sjamaan in het Siberisch Sjamanisme. Het sjamanisme beoefen ik al 20 jaar met het Keltisch Sjamanisme als eerste liefde.


Reiki kwam op mijn pad in 2011 en nu, 10 jaar later, na vele jaren van integratie, wijze lessen en verdiepingstrajecten, mag ik mij ook Reiki Master Teacher noemen.


Het is mijn wens en missie om mensen te helpen groeien in de diepte richting de Kern, Verbinding en Authenticiteit.  De boomwortels in mijn logo staan hier symbool voor. De pyramides en de zon verwijzen naar de mystieke tradities van waaruit ik onderricht geef en hun hogere inspiratie.


Sofie Van Mensel °21-06-1980