VisionQuests SoulRetrieval

Vision Quests & Soul Retrieval

In vele tradities is de Vision Quest een proces dat verschillende uren tot dagen in beslag neemt.

Een queeste is een zoektocht naar dat wat verloren is. In de eerste plaats gaan we samen een stukje 'visie en healing' terughalen. Antwoorden op belangrijke vragen kunnen onderweg gevonden worden, alsook een hernieuwde rust en verbinding met de natuur en jezelf in alle lagen. Ik begeleid zowel sjamanistische meditaties, korte en lange vision quests en jaartrajecten."

Vision quest - 1,5u - Sjamanistische Reis


De sjamanistische reis is een zachte en vooral efficiënte manier om te komen tot inzicht, groei en transformatie.

Het thema van elke ceremonie is gekoppeld aan het desbetreffende seizoen en het bijhorende (Keltische) jaarfeest. Hier kan je meer lezen over het Keltische Wiel van het jaar. Echter iedereen kan aan deze losse sjamanistische reizen deelnemen, ook zonder eerdere voorkennis.


Na een korte ceremonie volgt een lange, begeleide, liggende sjamanistische meditatie.

Hierin gaan we samen 'op reis' om een stukje visie of een inzicht terug te halen. Antwoorden op belangrijke vragen kunnen gevonden worden, alsook een hernieuwde rust en verbinding met jezelf of de Bron.

Deze sessies vinden eens per 6 à 8 weken plaats, op de vrijdagavond (18:15-19:45) voorafgaand aan de Sabbats van het Wiel v/h Jaar.


Voor wie een jaartraject volgt, zijn deze losse sessies een extra gelegenheid om de sjamanistische reis in te oefenen of te optimaliseren.

Voor wie in het verleden reeds het Wiel-Jaartraject volgde, zijn deze sessies een ideale 'herinnering' aan het wandelen in het Oude Weten.


 • 24 Sep'21 Mabon
 • 29 Okt'21 Samhain
 • 10 Dec'21 Yule
 • 28 Jan'22 Imbolc
 • 25 Mrt'22 Ostara
 • 29 Apr'22 Beltane
 • 17 Jun'22 Litha
 • 29 Jul'22 Lammas

PRIVE Vision quest / Wiel v/h Jaar - 3,5u


In vele tradities is de Vision Quest een proces dat verschillende uren tot dagen in beslag neemt.

Een queeste is een zoektocht naar dat wat verloren is.


Via sjamanistische coaching, ceremonie en meditaties gaan we samen een stukje 'visie' terughalen.
De sessies vinden zowel plaats in de zaal, in de tuin als in de volle natuur. We zitten hier vlak bij de inspirerende velden en bossen.
Antwoorden op belangrijke vragen kunnen gevonden worden, alsook een hernieuwde rust en verbinding met jezelf in alle lagen.

Je voorziet aangepaste kledij en schoeisel. Je krijgt ook steeds op voorhand enkele praktische richtlijnen in functie van de Sabbat.


We doorlopen telkens een deel van het Wiel v/h Jaar.

Zie hier de thema's per periode dat je je aanmeldt.


Prijs per sessie van 3,5u is 120€

In de prijs is documentatie inbegrepen. De hele reeks privé omvat > 90 pagina's documentatie.
Je kan het Wiel v/h Jaar ook in groep als jaartraject doorlopen (Start jaarlijks eind oktober).

Soul Retrieval Wéris en andere locaties

 • 8u
  SOUL RETRIEVAL VISION QUEST WERIS / DAGRETRAITE

  Door bepaalde omstandigheden (overbelasting, verdriet, trauma) ontstaat er een (af)scheiding geest/lichaam die kan leiden tot angsten en emotioneel of fysiek krachtverlies. Vaak ontstaan hierdoor ook mentale of fysieke klachten of ziekten en een verkeerde relatie met zelfzorg. Er kan ook een afgescheidenheid zijn met de Bron wat leidt tot een algemeen diep gevoel van onrust of verloren te zijn.

  Een soul retrieval sessie is een prachtig iets om te ervaren. Ik begeleid je met bijzondere sjamanistische technieken en/of ceremonies die je zullen helpen je intenties te verankeren of heling te brengen waar nodig.

  • Ter info: Je kan ook losse healingsessies Soul Retrieval boeken hier in de praktijk.To retreat betekent 'zich terugtrekken'. We stappen even 'uit de maatschappij en de volle natuur in' van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. We smeden belangrijke en onvergetelijke banden met het energetische landschap. Het is een intensieve maar vooral herbronnende dagretraite waarin je ondergedompeld wordt in soul & power retrieval, overgangsriten, en healing. Stilte, verbinding en loslaten zijn belangrijke onderdelen zodat je aan introspectie en healing kan doen.

Volledige dag Wéris: We spreken daar ter plekke af om 10u. Sessieduur: 8u, prijs 275€.
We spreken op voorhand telefonisch en via mail de praktische zaken af.
Gezien de intensiteit van zulk een dag adviseer ik om 's avonds voor jezelf een B&B te boeken zodat je nog kan nazinderen en de ochtend erna uitgerust naar huis kan rijden. Je kan dan eventueel die 2e dag voor jezelf nog ter plekke doorbrengen.

Meerdaagse vision quests
Voor in betere tijden:
3 dagen Drenthe: programma en prijs spoedig online
5 dagen Glastonbury: programma en prijs spoedig online


Ter info: Je kan ook losse sessies van 1,5u Soul Retrieval boeken hier in de praktijk.