Kruidenkracht - kort traject

Kruidenkracht; werken met Plant Spirits
De wijsheid en het medicijn van de plant.


Lees hier meer over het sjamanisme en alle trajecten in groep.

Ontdek de kracht van Kruiden in fysieke en spirituele vorm.

Ervaar heling en verbind met de natuur, het kruid en zomaar, zonder moeite ook met een stukje van jezelf, opnieuw.


• 4 dagdelen, 399€
• 22 april’23 + 1 mei'23 + 18 mei'23 + 29 mei'23 , telkens van 10u30 tot 16u30


Een krachtig traject waarin we enkele, voor iedereen bekende, (on)kruiden, met name brandnetel, paardenbloem en marjolein, ontdekken vanuit een holistisch standpunt.


Planten nodigen ons uit om onze rechtmatige plek op de wereld in te nemen: als onderdeel van de natuur, verbonden met al het leven op aarde, niet afgescheiden noch erboven. Het is in deze illusie van afgescheidenheid dat de pijn ontstaat die aan de basis ligt van de destructieve acties van de mensheid. Planten begeleiden ons in de evolutie naar ‘sacred human’; de mens die leeft in verbinding met spirit en het leven zelve. Ze nodigen ons elke dag opnieuw uit om ‘thuis’ te komen, te verbinden met onszelf en van daaruit met alles wat leven geeft.


De eerste lesdag leggen we de basis voor de groep en voor de verbinding met deze 3 kruiden.
We verbinden ons met Moeder Aarde, drager en creator van zowel het mensenvolk, het dierenvolk als het plantenvolk. We werken met ceremonie, zetten onze persoonlijke intenties en nodigen de spirits uit van de drie kruiden waar we de volgende drie lesdagen mee zullen werken. We leren, hands-on, over het oogsten op een
respectvolle, verbonden manier. Daarna maken we de eenvoudige, doch potente, medicijnen voor de lessen die volgen. Je krijgt een eerste kijk op de geneeskracht van deze kruiden op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.


In de drie volgende lesdagen wordt telkens één kruid uitgediept. Hoe helpen ze je helen? Wat is hun wijsheid, kennis en kracht? En hoe kan jij deze optimaal benutten voor jezelf en je medemens? We verbinden met het kruid via verschillende wegen. Verhalen en oude volksgebruiken geven inzicht in gewoontes van de mens en achterliggende krachten van het kruid. De kruiden ruiken en proeven in verschillende vormen stimuleert onze zintuigen, opent poorten van verbinding, en helpt ons open bloeien. Gebruik van het medicijn helpt bij de integratie van alle informatie in ons lichaam. Het energetisch afstemmen via eenvoudige sjamanistische technieken neemt ons mee op een droom-reis met het kruid. We gaan diep in op het gebruik van het medicijn (fysiek en energetisch) en hoe het je kan helpen als je ziek bent of uit balans.


En wat vertelt een kruid je als je er in slaagt het heel stil te maken in jezelf en te luisteren met je lichaam, met je ziel?
Stap mee in het krachtig energetisch veld van elk van deze magnifieke wezens.


Voor dit traject slaan Sofie Van Mensel van Per-Neser en Joke Custers van Plant Spirits voor het tweede jaar op rij de handen, de harten en de zielen in mekaar!

OPGELET!!
Waar in 2022 het traject georganiseerd werd hier bij Per-Neser te OLV Olen, wordt het ditmaal in Kinrooi gegeven bij Plant Spirits (!).

INSCHRIJVING kan bijgevolg niet via de webshop van Per-Neser, maar gebeurt ditmaal rechtstreeks via overschrijving naar Joke zelf.
Je plekje is finaal na storting van het volledige lesgeld, met vermelding van naam en traject op rekening van Joke Custers: IBAN BE73 7360 2041 8160
joke@plant-spirits.be


Sofie & Joke reiken verschillende tools aan om met de kruidenspirits te verbinden.
Ze begeleiden je bij het ontcijferen van hun boodschappen en bieden hulp bij de integratie van hun boodschappen en heling.

Samen bewandelen we het pad van oude kennis waar we sleutels zullen vinden tot herverbinding met onszelf.


Zie bij interesse ook het jaartraject Werken met Plant Spirits dat momenteel lopende is maar wederom opstart in september 2023.