Healings Sjamanisme

Lees hier meer over het sjamanisme en alle trajecten die ik in groep aanbied.
Op deze pagina kan u mijn privé begeleiding terugvinden:

Smudging

Energetische reiniging d.mv. de rook van kruiden. Deze kruiden verzamel en droog ik zelf waarna ze verwerkt worden tot een smudge-stick. De rook wordt gebruikt voor het inwijden of zuiveren van ruimtes, personen of voorwerpen. Men gaat ervan uit dat de energie van de kruiden, of de spirit van het kruid, het auraveld reinigt waardoor de persoon klaar is voor een nieuw begin. Vanaf dat punt begint er een nieuw hoofdstuk. Wanneer je dat wenst, kan ik je hierin ook verder gidsen.


Smudgings kunnen los ingepland worden of voorafgaand aan de healings, of soul retrievals. Zoals je zelf verkiest.

Voor de smudgings werk ik momenteel met bijvoet (kwaliteiten:  Kern - Intuïtie - Helder voelen - Andere Werelden en Visie - Ruimte - Openheid - Harmonie - Integratie). Bijvoet in het Latijn is Artemisia vulgaris. Artemisia betekent Intact. De Spirit van het Kruid helpt je verloren delen van jezelf terug te halen en jezelf weer intact te maken. Bijvoet is een zeer oud kruid dat de naam Mother of All Herbs draagt. Ze staat als sinds oudsher ook symbool voor Bescherming, Veiligheid en Zuivering.


Duur 15min. prijs 15€


Zuivering d.m.v. vuur/kaarsvlam

Vuur is een erg sterk en erg zuiverend element. In alle oude sjamanistische en paganistische tradities werden er rituele zuiverende vuren gehouden. Vuur brengt daarnaast ook licht in de duisternis, geeft kracht, warmte en de energie van transformatie. Ook geeft het focus.
Ik ga, volgens de Siberische traditie, met de rook van de kaars het auraveld zuiveren. Zo komen ook mogelijke blokkades aan het licht.


Duur 15min. prijs 15€

Soul Retrieval

Sessie 1: soul retrieval

Door bepaalde omstandigheden (overbelasting, verdriet, trauma) ontstaat er een (af)scheiding geest/lichaam wat kan leiden tot angsten en emotioneel of fysiek krachtverlies. Vaak ontstaan hierdoor ook mentale of fysieke klachten of ziekten en een verkeerde relatie met zelfzorg. Er kan ook een afgescheidenheid zijn met de Bron wat leidt tot een algemeen diep gevoel van onrust of verloren te zijn. Ik reis heel specifiek om dat deel van de Ziel dat verloren is te zoeken en terug te halen.

Voor aanvang krijg je een korte afstemming om in verbinding te komen  (Tree of Life healing - of 4 Spirits healing, zie lager)


Duur 1u15 à 1u30, prijs 80€


Sessie 2-3-4: herintegratie

Na de soul retrieval en na minimum een periode van 21 dagen is er een eerste opvolging. Ik blijf je graag even gidsen om te zien of het lukt om alle delen van jezelf weer te integreren. Reken op een 3-tal sessies.


Duur 1u, prijs 55€
Duur 1,5u, prijs 80€.Power Retrieval

Vanuit overgave aan de werelden waarheen gereisd kan worden, tracht ik heling terug te halen om ten dienste te stellen voor het individu.
Gedurende deze inwendige reis ligt de ontvanger ontspannen neer en verblijft in niet-doen. Deze bijzondere techniek begeleid ik op de achtergrond met drum, ratel en stem. Ik reis met de intentie om een Krachtdier of Inzicht terug te halen voor de ontvanger. Zo kom je tot het hervinden van kracht of van dat wat je momenteel kwijt lijkt te zijn.


Duur 1u, prijs 55€

Werken met Animal Spirits vanuit het Siberisch Sjamanisme

In het sjamanisme wordt er op een bijzondere manier gewerkt met Animal Spirits of Diertotems.
Ze worden gezien als één van de belangrijkste Spirit Helpers en ze helpen de Sjamaan om zichzelf uit te zuiveren op gebied van emoties en persoonlijke kracht.
Ook helpen ze hem tijdens zijn reizen richting het vinden van belangrijke andere Spirit Helpers of Inzichten en bevorderden ze de Spirituele Groei in sneltempo.
Ze delen graag veel inzichten uit en zetten je doelgericht aan het werk ; op weg richting het realiseren van je dromen en potentieel.


Leren werken met Animal Spirits is een groot en belangrijk onderdeel van het sjamanistisch werk op zich.

Alle info omtrent de training in groep zie deze pagina


Daar kan je de verschillende animal spirit healings terugvinden die ik aanbied en die je ook los kan boeken.

Healing 4 Spirits / Tree of Life


In het Siberisch sjamanisme gaat men ervan uit dat er 4 spirits of 4 trillingsniveau's zijn.

  1. De laagste trilling is de zijnstoestand vanuit dewelke we disbalans ervaren, angst, stress, spanning, frustratie, ergernis, conflict. Dit is echter ook de trilling van transformatie. Er wordt met deze energie gewerkt om blokkades los te krijgen en bepaalde processen op gang te krijgen.
  2. De tweede trilling wordt vergeleken met de vibratie van Moeder Aarde. Deze herstelt gevoelens van comfort, liefde, veiligheid, geeft stabiliteit, harmonie, vreugde en balans. Van hieruit leven we in verbinding met de natuur en haar schepselen.
  3. De derde trilling is deze van de Lucht . Deze geeft juist inzicht en perspectief, lichtheid, creatie en 'flow'. Op dit niveau voel je je gedragen, verbonden met een hogere inspiratie en vrij. Openheid en vrijheid zijn belangrijke voorwaarden om tot overgave en zo ook om tot de vierde trilling te komen.
  4. De hoogste trilling is deze van stilte en bewustzijn; bewegingsloosheid. Hier is alles verbonden en ben je één met de kosmos, met de schepper, de Bron. Hier heerst een diepe innerlijke rust en gelukzaligheid. Van hieruit handel je juist in de wereld.


De Siberische levensboom (Tree of Life) staat in deze 4 dimensies/werelden tegelijk en is verbonden met de hogervermelde trillingen.

Je ligt ontspannen neer en ik gebruik de drum, mijn stem en andere instrumenten om je vanuit de laagste trilling naar de hoogste te brengen en disbalans te helpen transformeren. Ik werk van de voeten naar boven. In deze techniek dien je eerst los te laten om te ontvangen.

  1. Met de wortels (bij de mens de voeten, benen en het onderste deel van de romp) is de levensboom diep verbonden met de aarde en reikt tot de onderwereld. Hier begint transformatie en het doorbreken van patronen, lijden, pijn, onrust, enz...
  2. De stam is het bovenste deel van de romp en de organen. Deze geven ons voeding, bescherming, stabiliteit, zuivering. In de romp zit onze levenskracht.
  3. De takken van de levensboom zijn onze armen, schouders, maar ook de nek en het hoofd. Hiermee reiken we uit naar het licht, naar de warmte van de bron en naar goddelijke inspiratie. Wanneer verbonden, is het hoofd licht en ervaren we flow.
  4. De levensboom zijn hoogste toppen raken de kosmos of de bovenwereld. Deze voeding komt bij de mens binnen via de kruin. Dit is de rechtstreekse connectie met Stilte. Hier ervaren we éénheidsbewustzijn.


We praten niet na gezien het belangrijk is nadien nog even in de hoogste trilling (Stilte, Eénheidsbewustzijn) te blijven.


Duur 1u, prijs 55€

Orgaanmassage

Vanuit de Siberische traditie werk ik met orgaanmassage. De buik, en meerbepaald de navel, wordt (ook in yoga & âyurveda en in TCM trouwens) gezien als het centrum, de opslagplaats én verdeler van onze levensenergie. Hoe het gesteld is met onze levensenergie bepaalt de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Er wordt gesteld dat emotionele spanning zich in eerste instantie zet op de buik en de organen.
Van hieruit reist deze verder naar het spierstelsel waar deze voor fysieke spanningen en andere disbalans kan zorgen.
Het werkt diep in op zowel het fysieke als emotionele lichaam en kan grote veranderingen op gang brengen.


Orgaanmassage wordt ook reeds duizenden jaren gebruikt in China om een lang en gezond leven te garanderen. Het is door het verlies van orgaankwaliteit dat we ouder worden. De massage van de interne organen die ik geef, komt uit Siberië waar men vele ziekten behandelt volgens deze methode.

Indien nodig worden ter ondersteuning ook andere reflexzones op voeten en hoofd aanvullend behandeld.
Advies: elke 2 (chronische problemen) à 4/6 weken (preventief).


Duur 1u. prijs 55€

Voor andere massages die ik geef, zie hier

Voorouderwerk

Zie hier alle info.Vision Quests

Zie hier alle info.